INFORMASJONSKAPSELERKLÆRING

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som inneholder informasjon om aktiviteten til en bruker på et nettsted og lagrer informasjonen på enheten som brukes for å gå inn på nettstedet.

Informasjonskapsler skader ikke enheten din, og de gjør det mulig for oss å gi deg en bedre nettlesingsopplevelse og raskere respons fra nettstedet vårt. Eventuell tilleggsinformasjon, inklusive informasjon som gjør at vi kan gi deg annonser, skal kun lagres dersom du har tillatt det ved å fortsette å bruke nettstedet eller å en av de måter som er spesifisert nedenfor.

Vi anbefaler at du leser informasjonen som følger nøye for å få en bedre forståelse av hvilke typer informasjonskapsler vi bruker og hvordan du kan tilpasse bruken av informasjonskapsler på bakgrunn av dine preferanser.

Type informasjonskapsler vi kan bruke på nettstedet

Vårt nettsted kan bruke både informasjonskapsler som ikke trenger ditt samtykke for å bli lastet ned på enheten din og informasjonskapsler som kun kan lastes med etter at du har gitt ditt samtykke til det.

A. Tekniske informasjonskapsler (krever IKKE at du har gitt ditt samtykke): de er nødvendige for driften av nettstedet og gir deg tilgang til de relevante funksjonene (nettleserinformasjonskapsler): dette er hovedsakelig øktinformasjonskapsler. Vi kan også bruke funksjonelle informasjonskapsler som gjør at vi kan lagre dine preferanser og innstillinger og på den måten forsterke din nettleseropplevelse på nettstedet vårt (uten begrensning, ved å lagre din identitet som en registrert bruker av nettstedet når du velger «Husk meg»-funksjonen, ved å sende deg til nettsteder på ditt valgte språk eller språket i landet du aksesserer nettstedet fra, ved å registrere dine preferanser uansett om du aksepterer profileringsinformasjonskapsler eller ei). For å sikre at slike informasjonskapsler fungerer som de skal og sikre at dine preferanser registreres, skal ikke disse informasjonskapslene slettes når du forlater nettstedet. Disse informasjonskapslene skal uansett ha en gyldighetsperiode (ikke mer enn 2 år), og etter det vil de bli deaktivert automatisk. Disse informasjonskapslene og informasjonen de inneholder skal ikke brukes til andre formål enn det som er beskrevet over. Installering av tekniske informasjonskapsler krever ikke at du har gitt ditt samtykke: vi plasserer dem automatisk på enheten din når du går inn på nettstedet eller ber om spesifikke funksjoner (for eksempel når du klikker på funksjonen «Husk meg»). Du kan når som helst velge å deaktivere informasjonskapsler ved å endre den relevante nettleserens innstillinger. Dette kan imidlertid hindre at nettstedet vises ordentlig.

B. Profileringsinformasjonskapsler (krever at du har gitt ditt SAMTYKKE): vårt nettsted bruker også profileringsinformasjonskapsler, og disse kan kun installeres dersom du har gitt ditt samtykke. I tillegg kan vårt nettsted også legge inn informasjonskapsler som tilhører tredjepart, alltid forutsatt at du har gitt ditt samtykke til den relevante installeringen. Slike tredjeparter kan aksessere informasjonen som er innsamlet via deres informasjonskapsler. Disse tredjepartene er:

- Google Inc. (via deres tjeneste Google Analytics)

Profileringsinformasjonskapsler kan omfatte, ifølge definisjonen til europeiske personvernmyndigheter for beskyttelse av personopplysninger, profileringsinformasjonskapsler til annonseringsformål, retargeting-informasjonskapsler, informasjonskapsler for sosiale medier og andre analyseinformasjonskapsler enn de som kun brukes til analyse av statistisk analyse.

(i) Profileringsinformasjonskapsler til annonseringsformål: De lager brukerprofiler for å vise annonser som stemmer overens med preferansene brukere viser når de surfer på nettet; (ii) Analyseinformasjonskapsler: De registrerer dine valg og aktiviteter på nettstedet vårt for å foreta statistisk analyse, for oss eller for tredjeparter, ved å følge dine preferanser og nettlesingsatferd, og for å vise deg skreddersydde annonser.

Alle slike informasjonskapsler krever ditt samtykke for å kunne installeres. Når du går inn på vårt nettsted, viser en spesiell fane derfor at (i) vårt nettsted benytter analyserings-, profilerings- og retargetinginformasjonskapsler som tilhører oss eller tredjeparter, og at (ii) når du lukker fanen eller fortsetter å bruke nettstedet ved å klikke på et hvilket som helst element på nettstedet utenfor fanen eller ved å gå inn på et annet område på nettstedet, tilkjennegir du ditt samtykke i bruken av nettstedet. Vi vil spore ditt (eventuelle) samtykke ved hjelp av en egen teknisk informasjonskapsel. Det gjør at fanen om informasjonskapsler ikke vil bli vist flere ganger dersom du går inn på nettstedet vårt igjen i fremtiden. Hvis du bestemmer deg for å slette tekniske informasjonskapsler, må du være klar over at vi ikke lenger kan spore ditt samtykke, og det vil medføre at fanen om informasjonskapsler vil bli vist igjen neste gang du besøker nettstedet. Du kan når som helst velge å blokkere innstillingen for profileringsinformasjonskapsler (enten de er analyseinformasjonskapsler som tilhører tredjeparter, informasjonskapsler for sosiale medier, retargeting- eller profileringsinformasjonskapsler) eller trekke tilbake samtykker du kan ha gitt tidligere uten at dette påvirker din mulighet til å besøke nettstedet og benytte deg av det relevante innholdet. Hvis du vil vite mer om hvordan du gjør det, kan du lese erklæringene for tredjeparts informasjonskapsler som du finner ved å klikke på lenkene nedenfor.

Informasjonskapslene som spesifikt finnes på Nettstedet er angitt i følgende tabell:

Informasjonskapsler brukt på dette nettstedet

Aktivere og deaktivere informasjonskapsler

Alle informasjonskapsler (tekniske informasjonskapsler og profileringsinformasjonskapsler)


Du kan velge hvorvidt du vil at informasjonskapsler skal installeres ved å bruke innstillingsområdet i nettleseren din. Hvis du deaktiverer én eller flere informasjonskapsler, kan visse funksjoner ved dette nettstedet påvirkes negativt (husk at nettlesingsinformasjonskapsler er nødvendige for at nettstedets grunnleggende funksjoner skal virke ordentlig. Nettleserkonfigurasjonen vedrørende dette valget kan kontrolleres og modifiseres i innstillingspanelet for nettleseren din. Velg din nettleser blant dem som er oppført nedenfor for å få informasjon om hvordan du endrer de relevante informasjonskapselinnstillingene.

Chrome

Firefox

IE

Opera

Safari

Tredjeparts informasjonskapsler som krever samtykke:

Installering av profilerings-, retargeting-, analyseinformasjonskapsler og informasjonskapsler for sosiale medier som tilhører tredjeparter, samt enhver annen aktivitet knyttet til slike informasjonskapsler, herunder innsamling og bearbeiding av informasjon, er slike tredjeparters ansvar. Hvis du vil vite mer om slike informasjonskapsler og de tredjeparter som kan aksessere den innsamlede informasjonen eller om hvordan de aktiveres eller deaktiveres, kan du lese informasjonskapselerklæringene til slike tredjeparter ved å klikke på en av følgende lenker:

Google Analytics

I tillegg tillater visse annonseringsnettverk at du kan reservere deg mot tilpasset kommunikasjon. Dette vil ikke hindre at der blir installert informasjonskapsler, men det vil hindre at annonsørene tilknyttet nettverket i å bruke og samle inn visse data. Vær oppmerksom på at en tredjepart som plasserer informasjonskapsler via nettstedet, selv om slike nettverk omfatter mange av de ledende annonseringsselskapene, eventuelt ikke tilhører slike nettverk, og at du som følge av dette fortsatt kan motta informasjonskapsler fra nevnte tredjepart. Hvis du vil vite mer om dette, anbefaler vi at du går inn på følgende adresse: http://www.youronlinechoices.com/it/.
Behandlingen av brukernes personopplysninger utføres av Ferrero International S.A., med administrasjonskontor i Findel Business Center, Complexe B, Rue de Trèves, L-2632 FINDEL, i deres egenskap av behandlingsansvarlig. Dersom du ønsker ytterligere informasjon vedrørende metodene for og formålet med behandlingen samt bruken av de rettighetene brukerne er gitt i henhold til EUs forordning for personvern, ber vi deg lese vår personvernerklæring grundig. Vi anbefaler og oppfordrer deg til å se på denne Informasjonskapselerklæringen jevnlig, slik at du kan få med deg eventuelle endringer av den.