VÅRT ENGASJEMENT

Siden familieselskapet ble grunnlagt i 1946 i Alba, Italia, har Ferrero alltid vært opptatt av påta seg ordentlige forpliktelser og vie størst mulig oppmerksomhet til mennesker og planeten. Det går fra å bry seg om menneskene som har skapt og fortsetter å skape Ferreros historie, sikre en mangfoldig og givende arbeidsplass og fremme en aktiv livsstil blant unge og deres familier, hele veien til vårt sterke engasjement for bærekraftig gårdsdrift, miljøvern og støtte til lokalsamfunn. Denne tendensen er iboende i vårt DNA og er symbolsk gjengitt i et brev Michele Ferrero sendte til selskapets ansatte i 1957, da han overtok som leder.

”Jeg personlig lover å dedikere alt jeg gjør og alle mine tanker til vårt selskap, slik at det kan fortsette sin reise i samme ånd som min far og min onkel ga det, og forsikrer at jeg bare vil være fornøyd når jeg, med konkrete fakta, kan sikre dere og deres barn en trygg og fredelig fremtid.”
Michele Ferrero

Vår styreleder Giovanni Ferrero fortsetter å lede Gruppen i samme ånd:

”Tradisjon og innovasjon ligger i Ferreros DNA. Hvis jeg måtte finne en metafor, ville jeg si at tradisjon er som en bue. Jo mer vi spenner buen, desto lenger kan vi skyte modernitetens, visjonens og innovasjonens pil.”
Giovanni Ferrero