NØKKELTALL

Finansielle tall for Ferrero Group

FERRERO I DAG

En internasjonal tilstedeværelse.
Ferrero ble grunnlagt i 1946 som et lite konditori i Alba i Italia. I dag finnes Ferrero i mer enn 50 land med 37 produksjonsanlegg på fem kontinenter. Våre produkter er tilgjengelige i mer enn 170 land.

I dag består Ferrero og tilknyttede selskaper av over 47 000 samarbeidspartnere fra mer enn 120 forskjellige nasjonaliteter.

VÅRE ØKONOMISKE RESULTATER

I et miljø i endring fortsetter Ferrero å vokse år etter år, og er i dag det tredje største sjokoladeproduktselskapet i verden.

Ferrero Group avsluttet regnskapsåret, som sluttet 31. august 2023, med en konsolidert omsetning på 17 milliarder euro, en økning på +20,7 % sammenlignet med fjorårets omsetning på 14 milliarder euro. Til tross for det utfordrende økonomiske og geopolitiske miljøet var konsernet i stand til å fortsette sin robuste vekst og konsolidere sin markedsandel på tvers av kategorier og regioner takket være robustheten til konsernets mennesker, merkevarer og forretningsmodell.

Våre ikoniske merker som Nutella®, Ferrero Rocher®, Kinder Bueno® og Kinder Joy® oppnådde netto salgsvekst, drevet av USA og Italia, ledsaget av konsolidering av markedsandeler i de fleste regionene.

KONTINUERLIG VEKST OG FORBEDRING

For å øke veksten fullførte Ferrero Group også noen viktige initiativer som:
- Fortsette å øke investeringene i våre ikoniske merkevarer og styrke vår interne FoU.
- Vi utvider vår produksjonskapasitet for å møte forbrukernes økende etterspørsel etter våre produkter, med totale kapitalinvesteringer på 811 millioner euro, hvor hovedinvesteringene er eiendom, fabrikker og utstyr (733 millioner euro) for våre fabrikker i Italia, USA, Tyskland og Spania.

Disse investeringene representerer vår kontinuerlige tilnærming til forbedring av kvaliteten, ferskheten og matsikkerheten til produktene våre, samtidig som vi opprettholder konkurranseevnen og reduserer miljøpåvirkningen fra produksjonen vår.

THE HAZELNUT COMPANY

Vårt mål: å sikre høy kvalitet og bærekraftige hasselnøtter

The Hazelnut Company er en unik funksjon i Ferrero som berører alle aspekter av verdikjeden for hasselnøtter, fra gård til fabrikk. Den består av fem landbruksselskaper i Argentina, Australia, Chile, Georgia og Serbia. Den har også syv hasselnøttbehandlingsanlegg i Tyrkia, Italia og Chile.

Finn ut mer på: www.ferrerohazelnutcompany.com